Beroep in de Groep heeft een kenmerkend logo, met daarin verschillende werkelementen verwerkt

Samenwerken

Beroep in de Groep zou niet kunnen bestaan zonder de tomeloze inzet en passie van onze experts. Dankzij deze mensen die vol enthousiasme over hun beroep vertellen kunnen wij met elkaar de kinderen enthousiast maken voor de vele beroepen die onze samenleving te bieden heeft. Dit alles doen we met het gezamenlijke doel dat ieder kind later iets kan doen wat hij of zij leuk vindt!

Samenwerken met 'Beroep in de Groep'

Samenwerken met ‘Beroep in de Groep’ kan op meerdere manieren. Allereerst zijn wij altijd op zoek naar mensen die les willen geven over hun beroep of beroepssector. Ook zijn wij natuurlijk meer dan bereid om te kijken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van samenwerken met onderwijsinstellingen. 

Kies hieronder over welke vorm van samenwerking je meer zou willen weten!

Pabostudenten

Zelfstandig lesgeven aan groep 7 en 8

Als student aan de pabo is het natuurlijk erg belangrijk om te leren hoe je zelfstandig lesgeeft aan een klas. Daarom bieden wij pabostudenten de kans om tegen aantrekkelijke tarieven aan de slag te gaan als invalkracht. Dit doe je al ZZP’er, waarbij we jou uiteraard helpen bij een KVK registratie, het opstellen van facturen en het correct uitvoeren van belastingaangiftes. Ons lesaanbod staat los van het standaard curriculum die op de basisschool wordt gegeven. Dat betekent dat jij als pabostudent onze lessen zelfstandig mag geven aan groep 7 en 8. Wij bieden jou alle tools die je nodig hebt om onze lessen te geven. Denk hierbij aan leshandleidingen, lesfragmenten, werkboekjes en andere benodigde lesmaterialen. 

Ervaring opdoen in de praktijk!

Wij bieden jou als enthousiaste pabostudent de mogelijkheid om hetgeen wat je tijdens je studie leert op een andere manier toe te passen in de praktijk. Deze extra praktijkervaring bereidt jou als basisschooldocent beter voor op je toekomst als onderwijsprofessional. Onze lessen vergen weinig extra voorbereiding, waardoor je voldoende tijd hebt om je pabostudie succesvol af te ronden naast je werkzaamheden voor ‘Beroep in de Groep’. Je bepaalt daarnaast zelf hoeveel dagen je beschikbaar wilt zijn om als invaldocent aan de slag te gaan. Na je studie ben je uiteraard van harte welkom om met ons samen te blijven werken, dit laten we helemaal aan jou!

Samenwerken als beroepsexpert

Wie wij zoeken

‘Beroep in de Groep’ is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag wat meer willen vertellen over hun beroep. Wij nemen samen met jou een aantal leuke video’s op waarin je vertelt over de belangrijkste werkzaamheden in jouw beroep. Ook zullen we gezamenlijk de opdrachten vormgeven die de leerlingen gaan uitvoeren.

Uiteraard helpen wij je bij het voorbereiden en vertellen van de informatie, aan de hand van een script. Zo combineren we jouw passie en ervaring met onze kennis over het onderwijs en bieden we de leerlingen een leuke les aan die zij niet snel zullen vergeten!

Laat jouw kennis zien in de klas!

Wij bieden enthousiaste experts allereerst een podium om hun beroep in het zonnetje te zetten. Dus als het jou leuk lijkt om leerlingen meer te vertellen over je beroep, zijn wij dé manier om dit voor elkaar te krijgen! 

Ook bieden wij jou de mogelijkheid om de carrièremakers van de toekomst een stapje verder te helpen. Jouw les kan namelijk écht het verschil gaan maken voor de leerlingen die geïnteresseerd zijn om later een soortgelijk beroep te gaan doen. 

Samenwerken als onderwijsinstelling

Samen naar beter onderwijs

‘Beroep in de Groep’ is meer dan bereid om de mogelijkheden te onderzoeken die er zijn in het samenwerken met experts vanuit basisscholen en onderwijsinstellingen. Dit zorgt er namelijk voor dat wij ons concept constant kunnen blijven verbeteren.

Ook zijn wij op zoek naar samenwerkingen met grote onderwijsinstellingen, waarbij wij onze lespakketten op meerdere dependances van een schoolorganisatie kunnen aanbieden. Op lange termijn is dit voordeliger voor de organisatie en kunnen wij ons concept op grote schaal aanbieden, testen en verbeteren.

Afgemeten lessen voor uw onderwijsinstelling

Wij bieden schoolgemeenschappen de mogelijkheid om onze lespakketten op maat af te nemen. Wij bieden hierbij onze actieve betrokkenheid en bereidheid om tot een lesprogramma te komen waar u 100% tevreden mee bent. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van ons concept ten aller tijden waarborgen en verbeteren als dat nodig blijkt te zijn. 

Uiteraard geldt voor afname van meerdere lessen voor één of meerdere locaties een overeen te komen pakket-tarief. Wij willen scholen het vertrouwen in ons werk op die manier ook in de kostprijs kunnen ‘terugbetalen’.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Stel uw vraag!