Beroep in de Groep heeft een kenmerkend logo, met daarin verschillende werkelementen verwerkt

Voorbeeldlessen

Les Fitness Trainer

In deze les vertelt fitness trainer Nick alles over zijn beroep. De leerlingen krijgen te zien hoe zij een kloppend workout schema kunnen maken, waarmee ze hun klasgenoten kunnen begeleiden en ondersteunen tijdens de verschillende oefeningen op lichaamsgewicht.

Les Technisch Tekenaar

In deze les vertelt technisch tekenaar Luuk alles over hoe een dag op kantoor er voor hem uit ziet. De leerlingen gaan aan de hand van zijn uitleg zelf aan de slag met het maken van een technische tekening, waarbij ze rekening moeten houden met afmetingen, vormen en materialen.

Projectles Techniek

In deze projectles gaan de leerlingen de burgermeester van Bruggendam helpen met het ontwerpen van een brug. Dit doen ze aan de hand van de lesstof die ze in de projectweek hebben gekregen. De projectles is opgebouwd aan de hand van de lessen ‘timmerman’, ‘technisch tekenaar’, ‘calculator bouw’ en ‘architect’.

Les Artiest

Producers en tekstschrijvers AT Louis en BRANDIE vertellen alles over hun werk als producent van hip hop beats voor spraakmakende Nederlandse en internationale artiesten. Ze nemen de leerlingen mee in het schrijven van een songtekst met daarin een maatschappelijke boodschap. Hierbij maken ze gebruik van hun kennis over het schrijven van inspirerende songteksten.

Stel uw vraag!